Cloud rådgivning - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Få kompetent Cloud-rådgivning hos it's IT

Vi rådgiver jeres virksomhed når I skal vælge den helt rigtige Cloud-løsning, så den matcher jeres behov.

Vælg med omhu, når I skal finde en Cloud-løsning til jeres virksomhed. Det er en fin balance mellem skaleringsmuligheder og driftsomkostninger, og det er netop hér at vores erfaring kan spare jer for penge, og hjælpe jer med den rigtige løsning.

Få rådgivning gennem hele processen

Nogle applikationer er bygget til at fungere på en Cloud-løsning, mens andre ikke drager fordele af dette. Derfor er det vigtigt at få lavet en kortlægning af jeres nuværende IT-løsning, så I ved hvilke systemer I med fordel kan placere i en Cloud-løsning. Vi rådgiver jer hele vejen, og sikrer at I får den rigtige løsning - uanset om det skal være en Public Cloud-, Private Cloud- eller Hybrid Cloud-løsning. Hos os garanterer vi, at I opnår det størst mulige udbytte af jeres Cloud-løsning, herunder den bedst mulige backup af jeres data.

Fra analyse til løsning

Når løsningen bliver præsenteret, tager den udgangspunkt i analysen, og begge dele gennemgås med jer. Vi kortægger forløbet samt brugen af ressourcer og processer, der er nødvendige for at sikre en driftsstabil løsning. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i høj IT-sikkerhed, og vores bagvedliggende systemer sikrer en optimal backup af jeres data.

Vores 30 år i branchen har givet os omfattende erfaringer og kompetencer, hvilket er fordelagtigt i vores samarbejde om at finde den helt rigtige IT-løsning til jer.

Læs desuden mere om ITS Cloud Backup her.
Vi vurderer alle systemer i forhold til den forretningskritiske drift, sikkerhedsniveau og evt. begrænsninger i applikationerne. Ligeledes vurderes der også i forhold til en optimal disaster-recovery plan.

_Kontakt os