Velkommen til it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Velkommen til it's IT

Som leverandør af jeres IT-infrastruktur får I både en professionel sparrings- og samarbejdspartner, der tilbyder en skalerbar Cloud-løsning, skræddersyet til jeres behov og ønsker. Dermed opnår I frihed og fleksibilitet, uanset om der er brug for mere serverplads, Office 365 licenser, eller opgraderet IT-sikkerhed.

Vi er certificerede i ISAE-3402 med afsæt i standarderne fra ISO27001/2. Det betyder, at vi indgår en databehandleraftale, der sikrer, at it's IT efterlever persondataforordningen, når jeres virksomhedsløsning og data hostes hos os.

Danmarks bedst sikrede hosting og datacenter

Vi har Danmarks bedste fysiske sikkerhed i vores datacenter. Her kræves helt specielle foranstaltninger, før man får fysisk adgang. Ren straffeattest, irisscanning, fingeraftryksscanning, m.m. 

Brugerne er beskyttet bag vores enterprise firewall i datacenteret. Firewallen er første sikkerhedslag mod hackerangreb og ransomware. Dernæst er brugerne af vores datacenter beskyttet af vores enterprise antivirus software.

Med os som IT-partner får I altså den bedste sikkerhed, fordi alle jeres data er beskyttet når I hoster jeres IT-løsninger hos os. 

_Kontakt os