Microsoft Azure - it's IT

it's IT supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Kom i skyen med Microsoft Azure

Microsoft Azure er verdens største Cloud-baserede databehandlingsplatform, som gør det nemt at opbygge, installere og administrerer jeres data, software, apps og lignende. Kort sagt fungerer Microsoft Azure som jeres eget serverrum eller datacenter – blot placeret i skyen. Slip for bekymringerne om hvornår jeres servere skal udvides, hvornår jeres hardware skal opgraderes, og hvorvidt jeres systemer kan følge med virksomhedens ambitioner.

Få adgang til uendelige ressourcer i skyen

Microsofts Azure-platform giver virksomheder mulighed for at gøre brug af et enormt udvalg af offentlige sky-ressourcer. Udover næsten uendelig lagring af data, kan I også afprøve og implementere nye teknologier, og få muligheden for at udvide jeres virksomhed hurtigere og uden startinvesteringer.

Microsoft Azure giver høj skalerbarhed

Microsoft Azure kan skaleres op og ned alt efter jeres behov, og I betaler kun for jeres forbrug. I slipper altså for unødvendige investeringer i eget IT-udstyr, og har dermed fuldt overblik over jeres Cloud-omkostninger.

Mobile arbejdsstationer

Med Microsoft Azure får I frihed til at arbejde fra hvilken som helst enhed, når som helst. I kan dermed altid tilgå jeres dokumenter, som er gemt og beskyttet i skyen.

Maksimal sikkerhed

Microsoft Azure overholder en lang række internationale standarter for sikkerhed og behandling af data. Dette er ligeledes jeres forsikring for, at al data og oplysninger er i sikre hænder ved brug af Microsoft Azure.

99,95% oppetid

Når I hoster via Microsoft Azure, opbevares jeres data sikkert, samtidig med at opdateringer automatisk kører. Dette sikrer en oppetid på min. 99,95%, hvilket betyder, at I kan fortsætte uforstyrret med jeres værdifulde arbejde.

Fordele ved brug af Microsoft Azure

Vi anbefaler Microsoft Azure når I stiller høje krav til jeres datasikkerhed, og samtidig vil opnå besparelser, hvad enten I er en lille, mellem eller stor virksomhed.

Microsoft Azure til et hvilket som helst styresystem

En af fordelene ved Microsoft Azure er, at det understøtter hvilket som helst styresystem, samt de programmer og tjenester der udvikles. Samtidig opnår I en langt mere enkel IT-infrastruktur i forhold til et almindeligt datacenter med servere, lager osv. Derved sparer I udgiften til hardware, strøm, køling og lokation, og vælger samtidig en grønnere løsning.

Nå nye højder med Cloud-løsninger

Kort sagt giver Microsoft Azure jeres virksomhed mulighed for at nå nye højder med de moderne Cloud-løsninger. Dermed kan virksomhedens IT-medarbejdere fokusere på andre projekter og opgaver, som giver grobund for at virksomheden kan vækste, frem for at bruge tiden på drift og support.

Skalér efter behov - præcis når det passer jer

Med Microsoft Azure kan I skalere op og ned efter behov, og dermed undgå at betale for unødvendige mængder data. Dette betyder, at I eksempelvis nemt og hurtigt kan tilrettelægge jeres dataforbrug efter antallet af medarbejdere, eller slukke for serverne i de tidsrum, hvor ingen medarbejdere gør brug af eksempelvis jeres ERP-system.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhedssystemerne er indbygget helt fra den første linjekode i udviklingen af Microsoft Azure, ud fra Microsoft's egen Security Development Lifecycle (SDL). Microsoft Azure følger alle "best practices" inden for sikkerhed, og anvender identitets- og adgangskontrol, fysisk og logisk isolering samt kryptering for at sikre alle data fuldt ud. Microsoft er anerkendt af EU’s databeskyttelsesmyndigheder for at overholde skrappe EU-lovgivninger omkring beskyttelse af personlige oplysninger.

Løbende udvikling af IT-sikkerhed

Microsoft investerer mere end 1 milliard USD årligt i forskning og udvikling af IT-sikkerhed, og har mere end 3.500 sikkerhedseksperter ansat, for at værne om jeres virksomheds tryghed. Microsoft Azure har desuden flere certificeringer end nogen anden Cloud-udbyder. Af samme grund betror 95% af Fortune 500-virksomhederne deres forretninger til Microsofts Cloud-miljø. I kan altså roligt fokusere på jeres kerneforretning, velvidende om at jeres data er fuldt ud beskyttet mod eventuelle hackerangreb og datalæk.

Hybrid Cloud – det bedste fra begge verdener

Hybrid Cloud er en integreret Cloud-service, der samler de bedste funktioner fra Public Cloud og Private Cloud, til at udføre bestemte funktioner i den samme organisation. På den måde kan jeres virksomhed udnytte fordelene fra forskellige IT-platforme på samme tid. Dataene bevæger sig mellem den private og offentlige Cloud via en krypteret forbindelse, for at tilføre Hybrid Clouds større fleksibilitet og udrulningsmuligheder.

I kan for eksempel drage fordel af Public Cloud hvis I har store mængder af data, men ikke det store krav til sikkerhed, eksempelvis webbaseret mail, samt Private Cloud til følsomme eller virksomhedskritiske oplysninger, for eksempel økonomisk rapportering.

Microsoft 365 - det naturlige valg med Microsoft Azure

Ved skift til Microsoft Azure, vil det være naturligt at kombinere med Microsoft 365. Dette omfatter bl.a. Microsoft 365 Business Premium, herunder Office-pakken bestående af bl.a. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. Disse har desuden den fordel, at opdateringer, udrulninger og licenser fungerer som en tjeneste. Når programmer er installeret på din enhed, er funktionerne tilgængelige, selv når du er offline.

Udover Microsoft 365-pakkerne kan du samtidig drage fordel af Exchange Online til mail og kalenderstyring, SharePoint Online samt OneDrive for Business til samarbejde, arbejdsprocesser og filsynkronisering, og Microsoft Teams til tale, chat, møder og gruppesamarbejde. 

Læs mere om Microsoft 365 her.

Skal I flytte i skyen?

De fleste virksomheder, uanset størrelse og branche, kan drage store fordele af at vælge en Cloud-løsning. Om jeres virksomhed bør flytte, og i så fald, hvor meget I bør flytte, er altid en individuel beslutning. Kan I nikke genkendende til et eller flere af de nedenstående punkter, er det en god indikator på, at I er klar til at flytte i skyen.

1. I har brug for fleksible muligheder
Virksomhedens medarbejdere arbejder fra forskellige lokationer og er ofte på farten. Men en Cloud-løsning får I mulighed for at arbejde fra hvilken som helst lokation og enhed, så længe der er forbindelse til internettet.

2. I har brug for større sikkerhed
I er dårlig udrustet mod et eventuelt hackerangreb. Microsoft Azure overholder over 90 internationale standarder, og har dermed den største portefølje i branchen. I får derfor den nyeste IT-sikkerhed, så I står sikkert mod f.eks hackere, ransomware, virus og andre trusler.

3. I bruger lang tid på IT-drift
I bruger for meget tid og ressourcer på drift og vedligehold af IT-systemer. Ved at flytte virksomhedens IT i skyen, frigøres der mere tid til at kunne fokusere på det der er værdiskabende for jer.

4. I har behov for at skalere løbende
Markeds- og konkurrenceforholdene gør det nødvendigt for din virksomhed at op- og nedjustere jeres aktiviteter inden for en kort periode. Med Microsoft Azure kan I hurtigt skalere efter jeres behov.

5. I bruger for mange penge på IT
I bruger for mange penge på at lappe jeres nuværende IT-løsning. Opdateringer, reparationer og reservedele til hardware er både tidskrævende og dyrt. Hold trit med den digitale udvikling ved at flytte jeres IT-infrastruktur i skyen.

Vi er klar, når I er – kom i gang med Microsoft Azure

Hos it's IT går digitalisering og IT-sikkerhed hånd i hånd. I kan derfor være sikre på, at vi altid tænker sikkerhed ind i alle aspekter af den løsning, vi tilbyder jer. Vores løsninger er altid bygget på viden og erfaring fra vores professionelle IT-specialister, baseret på software og hardware leveret fra nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Nyd godt af de mange fordele

Hos it's IT får I ikke alene sikkerhed. I får også en skræddersyet Cloud-løsning med mulighed for at skalere op og ned efter jeres behov. Vi tilbyder jer altid den løsning, ud fra de Cloud-baserede fordele, der giver mest værdi for jeres virksomhed. Forkort tiden fra tanke til handling, og kom i gang med at nyde godt af de mange fordele, der følger med Microsoft Azure.

Vi står klar til at hjælpe jer

Har I spørgsmål til Microsoft Azure, brug for en uforpligtende snak omkring jeres Cloud-muligheder, eller noget helt tredje, så er I altid velkomne til at kontakte os.

_Kontakt os