Den hybride arbejdsplads - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Den hybride arbejdsplads

Hos it's IT har vi helt styr på de stigende krav fra vores digitale verden. Derfor kender vi til vigtigheden af at skabe et fleksibelt arbejdsmiljø, der imødekommer medarbejdernes behov for hybride arbejdsformer.

Det kalder vi en hybrid arbejdsplads. 

En hybrid arbejdsplads er bygget på fleksibilitet og frihed, hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra, på kontoret eller fra andre lokationer. Dette kan lade sig gøre på grund af Cloud-baserede IT-løsninger som Microsoft 365, der lever op til nutidens høje krav til moderne og digitale arbejdsmodeller.

Via Cloud-teknologi har du altid mulighed for at arbejde, uanset hvor du er, eller hvilke enheder du arbejder fra. Med Microsoft-løsninger som Microsoft Teams, Exchange, OneDrive og Sharepoint kan din virksomhed nedbryde barrierene mellem afdelinger og forstærke samarbejdet internt. På den måde skabes en hybrid arbejdsplads, der sikrer en højere produktivitet og mere engagerede og tilfredse medarbejdere. 

Læs meget mere om Microsoft 365 lige her. 

Hvad er fordelene ved at være en hybrid arbejdsplads?

Fleksibel produktivitet
Mobilitet er lig med mere frihed. Med Microsoft-programmer som OneDrive og Sharepoint kan alle medarbejdere tilgå relevante dokumenter uanset hvor de befinder sig. På den måde kan du frigøre  medarbejderne i din virksomhed fra tid, sted og enhed.

Nemmere samarbejde
Kommunikations- og samarbejdsværktøjer som Microsoft Teams, Microsoft Exchange og Outlook er med til at forvandle din virksomhed til en hybrid arbejdsplads. Når du baner vejen for bedre kommunikation, øger du på samme tid effektiviteten i hele din virksomhed. 

Optimal sikkerhed
Moderne IT-løsninger kræver lige så moderne sikkerhedsløsninger. Med en IT-løsning baseret på Microsoft Modern Workplace, kan du beskytte systemer og filer i din virksomhed med bl.a. multifaktorgodkendelse via Microsoft Authenticator. Det er et af de bedste sikkerhedstiltag virksomheder kan implementere i dag. På den måde kan du trygt logge ind - uanset hvor du arbejder fra. 

Bliv en hybrid arbejdsplads og opnå større tilfredshed blandt  medarbejderne i din virksomhed

Hvis du vælger at implementere og udnytte de muligheder der er i Cloud-løsninger og -teknologi, medfølger der en lang række fordele - bl.a. øget fleksibilitet i din virksomhed. Fleksibilitet er en afgørende faktor for at din virksomhed forbliver en eftertragtet arbejdsplads for kommende såvel som nuværende medarbejdere. 

Fleksibilitet er eftertragtet
En undersøgelse fra marts 2023 af Human Engage og Center for Ledelse viser, at danskerne i højere grad lægger stor vægt på et fleksibelt arbejdsliv. Over 70% understreger, at fleksibilitet er en helt afgørende faktor når de søger arbejde – de går nemlig bevidst efter hybride arbejdspladser. Dette skyldes bl.a., at hver tredje synes, at en hybrid arbejdsplads er kendetegnet ved at give medarbejderne en bedre balance mellem arbejde og privatliv.

Det er med andre ord en god investering at skabe en hybrid arbejdsplads, da det både er eftertragtet blandt jobsøgende, men også yderst attraktivt for alle nuværende medarbejdere i din virksomhed.

Vi hjælper dig med at få fuldt udbytte af Cloudbaserede løsninger, som f.eks. Microsoft 365, så din virksomhed kan blive en hybrid arbejdsplads. På den måde kan alle i virksomheden udføre deres opgaver sikkert og effektivt - uanset om de befinder sig på eller udenfor kontoret. 

_Kontakt os