Microsoft 365 - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Microsoft 365 - den digitale værktøjskasse

Microsoft 365 er en overbygning til Office 365, som indeholder Windows 10 Enterprise og Enterprise Mobility + Security. Med Microsoft 365 får din virksomhed alle de smarte samarbejdsværktøjer fra Office 365, inklusiv et ekstra lag sikkerhed, så alle trygt kan arbejde på tværs af hele virksomhed. Microsoft 365 samler de bedste værktøjer og danner grundlaget for en konkurrencedygtig arbejdsplads.

Opnå fleksibelt samarbejde på tværs af din virksomhed

Microsoft 365 er en Cloud-baseret abonnementstjeneste, der styrker kommunikationen, samarbejdet, IT-sikkerheden og fleksibiliteten i hele virksomheden. Alle kan samarbejde problemfrit ved hjælp af moderne teknologier så som Microsoft Teams, Microsoft Exchange og Microsoft SharePoint. Du sammensætter selv hvilke softwareprogrammer din virksomhed skal have på baggrund af behov og arbejdsgange.

Få et trofast lager i Skyen med Microsoft 365

Med Microsoft 365 er dine filer altid tilgængelige, og det har derfor ingen betydning om du arbejder online eller offline. Dette er blot én af de mange fordele der følger med en Cloud-løsning som Microsoft 365, fordi al data opbevares i skyen. Du kan frit lagre alle dokumenter og filer online via OneDrive, og du får næsten uendelig lagringsplads – Microsoft 365 tilbyder 1TB lagringsplads pr. bruger på OneDrive, så din virksomhed får næsten ubegrænsede muligheder for at gemme, dele og tilgå filer og dokumenter. OneDrive bliver tilgængeligt på alle enheder i din virksomhed, hvilket gør det nemt at finde filer og dokumenter på tværs af de interne afdelinger.

Vi guider dig naturligvis, og sørger for at alle programmerne kører som de skal - døgnet rundt, 365 dage om året.

Derfor skal din virksomhed vælge Microsoft 365

Microsoft 365 har mange fordele, bl.a. fordi det forvandler din virksomhed til en digitaliseret og hybrid arbejdsplads. Først og fremmest er Microsoft 365 abonnementsbaseret med lave startomkostninger. Det gør Microsoft 365 til et foretrukket produkt, der kan effektivisere og styrke IT-løsningen i din virksomhed.

Derudover har Microsoft 365 det formål at gøre din IT-løsning så fleksibel og brugervenlig som muligt. Et klart eksempel på det er, at alle programmer opdateres automatisk, så din virksomhed altid har adgang til de nyeste funktioner og features. Derudover kan du frit tilføje og fjerne brugere, så du altid har overblik over dine licenser.

Fleksibiliteten i Microsoft 365 tillader dig at installere licenserne på flere enheder - det gælder også private computere, iPads, Windows- og Android-tablets, og de fleste smartphones. Du får faktisk helt op til 5 installationer pr. licens. 

Sidst, men ikke mindst, sikrer Microsoft 365 ideelle forhold for fleksibelt samarbejde i din virksomhed - bl.a. fordi filer og data opdateres i realtid, så I nemt kan tilgå og synkronisere dem på tværs af enheder. Det øger arbejdsglæden, og gør det nemt for jer at finde præcis de dokumenter I skal bruge - når som helst.

IT-sikkerhed og beskyttelse af data

Microsoft 365 tilbyder høj IT-sikkerhed, hvilket også inkluderer sikker behandling af oplysninger i din virksomhed, når I kommunikerer gennem Microsoft 365’s kommunikations-tjenester. Det betyder, at alle brugere er beskyttet af Microsoft’s egne sikkerheds-teknologier, der bl.a. beskytter jeres indbakker for spam, virus og phishingforsøg. På den måde er din virksomhed godt sikret, så alle trygt kan kommunikere på tværs af afdelinger.

Backup-løsning giver øget sikkerhed

Selvom Microsoft 365 er en Cloud-løsning med høj sikkerhed, anbefaler vi, at du tilknytter vores Backup-løsning - den kan du læse mere om lige her. Med vores Microsoft 365 Business Premium og Backup løsning, får du det bedste fra værktøjerne som du kender fra Office-pakken, kombineret med funktionerne i Windows 11, og sikkerheden i Enterprise + Security. Alt sammen sikret med en Backup-løsning, som blandt andet giver jer større beskyttelse mod cyberangreb og datalæk. Det betyder, at jeres data altid er beskyttet og fuldt opdateret.
Brugervenlige portaler med Microsoft SharePoint Online

Microsoft SharePoint Online er en online portalløsning, der gør det nemt for alle i din virksomhed at dele filer og dokumenter internt. Dette styrker jeres kommunikation, fordi I altid er sikre på at have de samme materialer tilgængelige. Den lette adgang til data understøttes af Microsoft Teams, der er inkluderet i størstedelen af Microsoft 365-pakkerne. 

Fordelene ved Microsoft SharePoint Online

Med Microsoft SharePoint Online får du et bedre overblik over dokumenter og filer i din virksomhed via brugervenlige portaler. Det er et værktøj der styrker samarbejdet, øger strukturen i dit samarbejde med kollegaer, og giver hele virksomheden nemmere adgang til relevant information.

Fordelene ved Microsoft SharePoint Online tæller blandt andet:

- Effektiviseret dokumentstyring
- Nemmere integration
- Høj brugervenlighed
- Bedre søgefunktioner

Forskellen på Microsoft Sharepoint og Microsoft Onedrive

Det kan være svært at kende forskel på Microsoft Sharepoint og Microsoft Onedrive, fordi begge værktøjer tillader dig at gemme, organisere og dele dine dokumenter.
Som navnet antyder, er Sharepoint en online portalløsning, der tillader alle i din virksomhed at tilgå, dele og samarbejde i interne filer og dokumenter. Derimod fungerer Microsoft Onedrive som et personligt lager i skyen, hvor du trygt kan gemme dine filer. Når de er klar til deling, kan du uploade dem i Sharepoint, og give andre adgang til dit arbejde. 

Gør samarbejdet nemmere med Microsoft Teams

Microsoft Teams er et Microsoft-værktøj, der hjælper jer med at samarbejde og kommunikere på tværs af afdelinger, fysiske lokationer og enheder. Microsoft Teams kan hjælpe jer med organisering, deling af filer, online møder samt til at videregive information og beskeder ét sted.

I Teams kan I ligeledes oprette møder, som automatisk synkroniseres med Outlook-kalenderen. Samtidig kan I tilføje en lang række ekstra applikationer, i form af faner, som bl.a. Microsoft Planner, Excel, Power BI, PowerPoint og SharePoint.

Organiser jeres kommunikation

I Microsoft Teams er det muligt at oprette kanaler, der fungerer som en slags chatrum, hvor I kan udveksle filer, lave gruppeopkald samt sende beskeder. Eksempelvis kan der oprettes et team for udviklingsafdelingen. Herunder oprettes der forskellige kanaler alt efter hvad der er behov for. Det kan eksempelvis være ”projekter”, hvor der derunder oprettes faner på igangværende projekter.

Måske har I behov for at oprette chat-samtaler, hvor I deler tanker og idéer, samt andet der har relevans for den pågældende kanal. Microsoft Teams lader jer organisere og deltage i den interne kommunikation på præcis den måde, der passer jeres virksomhed.

Få det fulde udbytte af Microsoft 365

Microsoft 365 indeholder et hav af værktøjer, der omfatter langt mere end de klassiske Office-programmer som Word, Excel og PowerPoint. Ved at udnytte de mange fordele får I bl.a.;

Mobile medarbejdere
Mobilitet er lig med produktivitet. Med Microsoft 365 får I frihed til at arbejde fra hvilken som helst placering og enhed. Uanset om I arbejder offline eller online, fra en computer, smartphone eller tablet, så kan I altid finde det I skal bruge.

Optimer samarbejdet på tværs af afdelingerne
Den moderne virksomhed kræver effektive teams som hurtigere og bedre kan træffe beslutninger. Ved hjælp af redskaberne i Microsoft 365, herunder Microsoft Teams, løftes kommunikationen i virksomheden med et værktøj, hvor sikkerheden er i top.

Optimal sikkerhed
Moderne IT-løsninger kræver lige så moderne sikkerhedsløsninger. Microsoft overholder en lang række internationale standarter for sikkerhed og behandling af data. Beskyt jeres systemer og filer med multifaktorgodkendelse og klassificering.

Opdateret og klar til brug
Når I bruger Microsoft 365, anvender I en Cloud-baseret tjeneste, hvilket betyder, at jeres enheder altid benytter sig af opdaterede dokumenter og software-versioner. Derved er I altid opdaterede, samtidig med at sikkerheden altid er på sit højeste.

Brug de værktøjer, der passer til jer

Microsoft 365 er meget mere end de funktionelle kommunikations- og samarbejdskanaler. Med Microsoft 365 har I nemlig også mulighed for at klassificere fortrolige og private dokumenter og filer, således at I kan håndtere adgangen samt håndteringen af det pågældende data. Eksempelvis kan I bestemme om et dokument må udskrives eller vedhæftes i en mail, samt tracke de dokumenter, I har klassificeret.

Med Microsoft 365 får I altså én løsning der snakker sammen på tværs af alle programmer. Derved undgår I at rode rundt i flere forskellige faner og vinduer, og kan hurtigt tilgå den ønskede information eller funktion. Microsoft 365 tilbyder en bred vifte af funktionelle og brugervenlige værktøjer, som I kan benytte til jeres fordel, så I får mest muligt ud af netop de programmer, der passer til jeres behov. 

Vi tilbyder kyndig rådgivning om Microsoft 365

Hos it's IT står vi altid klar til at rådgive jer omkring Microsoft 365, så I får kendskab til alle de mange fordele, der følger med. Vi sætter fokus på jeres ønsker og arbejdsgange, så vi i fælleskab kan hjælpe jer med at få fuldt udbytte af Microsoft 365's mange funktioner. På den måde er vi sikre på, at I problemfrit kan færdes i og arbejde med alle dele af Microsoft 365 – både i dag, i morgen og i fremtiden. Det giver et godt arbejdsmiljø, motiverede medarbejdere, og skaber gode resultater på hele linjen. 

 

 

 

 

_Kontakt os