Microsoft 365 - it's IT

it's IT supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Microsoft 365 - jeres digitale værktøjskasse

Microsoft 365 er en overbygning til Office 365, som indeholder Windows 10 Enterprise og Enterprise Mobility + Security. I Microsoft 365 får I alle de smarte samarbejdsværktøjer, I kender fra Office 365, inklusiv et ekstra lag sikkerhed, så I trygt kan arbejde på tværs af hele virksomhed.
Microsoft 365 samler de bedste værktøjer og danner grundlaget for en konkurrencedygtig arbejdsplads.

Opnå fleksibelt samarbejde på tværs af virksomheden

Microsoft 365 er en Cloud-baseret abonnement-tjeneste, der styrker kommunikationen, samarbejdet, IT-sikkerheden og fleksibiliteten i hele virksomheden. I kan samarbejde problemfrit ved hjælp af moderne teknologier så som Microsoft Teams, Microsoft Exchange og Microsoft SharePoint. I sammensætter selv, hvilke softwareprogrammer jeres virksomhed skal have, på baggrund af jeres behov og arbejdsgange.

Vi guider jer naturligvis, og sørger for at alle programmerne kører som de skal - døgnet rundt, 365 dage om året.

Derfor skal I vælge Microsoft 365

Alle standardprogrammerne i Microsoft 365 har det formål, at information frit kan flyde mellem medarbejdere, eksempelvis via OneDrive. Microsoft Teams er et kommunikations-værktøj, der gør det nemt for jer at arbejde simultant i samme dokument, og foretage rettelser uden hindring.

Microsoft 365 er abonnementsbaseret, og de lave startomkostninger gør Microsoft 365 til et foretrukket produkt, der på en fleksibel måde effektiviserer og styrker virksomhedens IT. Microsoft 365 er skalerbart, og I kan derfor frit tilføje brugere og tjenester efter behov.

Gør Microsoft 365 til en del af hverdagen

Programmerne opdaterer sig automatisk, så I altid har adgang til de nyeste funktioner og features. Med Microsoft 365 kan I installere Microsoft Office licensen på flere computere, inklusiv private computere, samt iPad, Windows og Android tablets, og de fleste smartphones. I får altså helt op til 5 installationer pr. licens. 

Udnytter I mulighederne med Microsoft 365?

Udover at sikre ideelle forhold for fleksibelt samarbejde, sørger Microsoft 365 også for, at alle virksomhedens filer og data er opdateret, så I nemt kan tilgå og synkronisere dem på tværs af enheder. Det øger arbejdsglæden, og gør det nemt for jer at finde præcis de dokumenter I skal bruge - når som helst.

Med Modern Workplace har I mulighed for sikkert og nemt at kommunikere og samarbejde i de velkendte Office-tjenester, hvor Cloud-elementet i Microsoft 365 sikrer høj IT-sikkerhed, nemmere arbejdsgange og stor fleksibilitet overalt i virksomheden. 

IT-sikkerhed og beskyttelse af data

Microsoft 365 tilbyder høj IT-sikkerhed, hvilket også inkluderer sikker behandling af jeres oplysninger, når I kommunikerer gennem Microsoft 365’s kommunikations-tjenester. Det betyder, at alle brugere er beskyttet af Microsoft’s egne sikkerheds-teknologier, der bl.a. beskytter jeres indbakker for spam, virus og phishingforsøg. På den måde er I godt sikret, så I trygt kan kommunikere på tværs af afdelinger.

Backup-løsning giver øget sikkerhed

Dog anbefaler vi, at I tilknytter vores Backup-løsning, for at I opnår optimal sikkerhed. Selvom Microsoft 365 er en Cloud-løsning med høj sikkerhed, bliver hacker-angreb og malware hele tiden mere kompliceret. Det er derfor altid en god idé at tage IT-sikkerheden alvorligt.

Med it's IT’s Microsoft 365 Business Premium og Backup løsning, får I det bedste fra værktøjerne i Office 365, funktionerne i Windows 10, sikkerheden i Enterprise + Security, alt sammen sikret med en Backup-løsning fra it's IT. Det betyder, at jeres data altid er beskyttet og fuldt opdateret.

Ved opgradering til Microsoft 365 Business Premium, får I alle de funktioner I kender fra Microsoft Office 365, inklusiv en lang række features og funktioner, som blandt andet giver jer større beskyttelse mod cyberangreb og datalæk.

Slip for bekymringer om jeres IT-sikkerhed

Fordi Microsoft 365 fungerer som en udvidet Cloud-version af Microsoft Office-pakkerne, giver det også adgang til de samme kendte programmer, som f.eks. Excel, Word og PowerPoint. Programmerne kan nemt tilgås fra alle enheder, uanset om I benytter tablet, PC eller mobile enheder.

Derudover sikrer Microsoft 365 at jeres arbejde altid er tilgængeligt, og det har derfor ingen betydning om I arbejder online eller offline. Dette er blot én af de mange fordele der følger med en Cloud-løsning som Microsoft 365, fordi al data opbevares i skyen.

Automatisk synkronisering af jeres data

Med Microsoft 365 får I mulighed for frit at lagre alle dokumenter og filer online via OneDrive, og I får næsten uendelig lagringsplads – Microsoft 365 tilbyder 1TB lagringsplads pr. bruger på OneDrive, hvilket giver jer ubegrænsede muligheder for at gemme, dele og tilgå filer og dokumenter.
Derudover er OneDrive tilgængeligt på alle virksomhedens enheder, hvilket gør det nemt at finde filer og dokumenter på tværs af de interne afdelinger.

Brugervenlige portaler med Microsoft SharePoint Online

Microsoft SharePoint Online er en online portalløsning, der gør det nemt for jer at dele filer og dokumenter, uanset hvilket system I arbejder i, og hvor I sidder. Dette styrker jeres kommunikation både internt og eksternt, fordi I altid er sikre på at have de samme materialer tilgængelig.
Den lette adgang til data understøttes også kommunikativt gennem Microsoft Teams, der er inkluderet i størstedelen af Microsoft 365-pakkerne.

Fordelene ved Microsoft SharePoint Online

Med Microsoft SharePoint Online får I et bedre overblik over virksomhedens dokumenter og filer via brugervenlige portaler, samt muligheden for at integrere virksomhedens eksisterende Microsoft-løsninger, således deling af eksempelvis Word-dokumenter, PowerPoint præsentationer og Excel-filer kan udføres uden problemer. Microsoft SharePoint Online styrker samarbejdet, øger strukturen i jeres arbejde, og giver jer nemmere adgang til relevant information.

Fordelene ved Microsoft SharePoint Online tæller blandt andet:

  • Effektiviseret dokumentstyring
  • Nemmere integration
  • Høj brugervenlighed
  • Bedre søgefunktioner

Gør samarbejdet nemmere med Microsoft Teams

Microsoft Teams er et Microsoft-værktøj, der hjælper jer med at samarbejde og kommunikere på tværs af afdelinger, fysiske lokationer og enheder. Microsoft Teams kan hjælpe jer med organisering, deling af filer, online møder samt til at videregive information og beskeder ét sted.

I Teams kan I ligeledes oprette møder, som automatisk synkroniseres med Outlook-kalenderen. Samtidig kan I tilføje en lang række ekstra applikationer, i form af faner, som bl.a. Microsoft Planner, Excel, Power BI, PowerPoint og SharePoint.

Organiser jeres kommunikation

I Microsoft Teams er det muligt at oprette kanaler, der fungerer som en slags chatrum, hvor I kan udveksle filer, lave gruppeopkald samt sende beskeder. Eksempelvis kan der oprettes et team for udviklingsafdelingen. Herunder oprettes der forskellige kanaler alt efter hvad der er behov for. Det kan eksempelvis være ”projekter”, hvor der derunder oprettes faner på igangværende projekter.

Måske har I behov for at oprette chat-samtaler, hvor I deler tanker og idéer, samt andet der har relevans for den pågældende kanal. Microsoft Teams lader jer organisere og deltage i den interne kommunikation på præcis den måde, der passer jeres virksomhed.

Få det fulde udbytte af Microsoft 365

Microsoft 365 indeholder et hav af værktøjer, der omfatter langt mere end de klassiske Office-programmer som Word, Excel og PowerPoint. Ved at udnytte de mange fordele får I bl.a.;

Mobile medarbejdere
Mobilitet er lig med produktivitet. Med Microsoft 365 får I frihed til at arbejde fra hvilken som helst placering og enhed. Uanset om I arbejder offline eller online, fra en computer, smartphone eller tablet, så kan I altid finde det I skal bruge.

Optimer samarbejdet på tværs af afdelingerne
Den moderne virksomhed kræver effektive teams som hurtigere og bedre kan træffe beslutninger. Ved hjælp af redskaberne i Microsoft 365, herunder Microsoft Teams, løftes kommunikationen i virksomheden med et værktøj, hvor sikkerheden er i top.

Optimal sikkerhed
Moderne IT-løsninger kræver lige så moderne sikkerhedsløsninger. Microsoft overholder en lang række internationale standarter for sikkerhed og behandling af data. Beskyt jeres systemer og filer med multifaktorgodkendelse og klassificering.

Opdateret og klar til brug
Når I bruger Microsoft 365, anvender I en Cloud-baseret tjeneste, hvilket betyder, at jeres enheder altid benytter sig af opdaterede dokumenter og software-versioner. Derved er I altid opdaterede, samtidig med at sikkerheden altid er på sit højeste.

Brug de værktøjer, der passer til jer

Microsoft 365 er meget mere end de funktionelle kommunikations- og samarbejdskanaler. Med Microsoft 365 har I nemlig også mulighed for at klassificere fortrolige og private dokumenter og filer, således at I kan håndtere adgangen samt håndteringen af det pågældende data. Eksempelvis kan I bestemme om et dokument må udskrives eller vedhæftes i en mail, samt tracke de dokumenter, I har klassificeret.

Med Microsoft 365 får I altså én løsning der snakker sammen på tværs af alle programmer. Derved undgår I at rode rundt i flere forskellige faner og vinduer, og kan hurtigt tilgå den ønskede information eller funktion. Microsoft 365 tilbyder en bred vifte af funktionelle og brugervenlige værktøjer, som I kan benytte til jeres fordel, så I får mest muligt ud af netop de programmer, der passer til jeres behov. 

Vi tilbyder kyndig rådgivning om Microsoft 365

Hos it's IT står vi altid klar til at rådgive jer omkring Microsoft 365, så I får kendskab til alle de mange fordele, der følger med. Vi sætter fokus på jeres ønsker og arbejdsgange, så vi i fælleskab kan hjælpe jer med at få fuldt udbytte af Microsoft 365's mange funktioner. På den måde er vi sikre på, at I problemfrit kan færdes i og arbejde med alle dele af Microsoft 365 – både i dag, i morgen og i fremtiden. Det giver et godt arbejdsmiljø, motiverede medarbejdere, og skaber gode resultater på hele linjen. 

_Kontakt os